Pamflet aan de lezers van deze website

  • June 23, 2021
150 150

Deze website heeft als doel mensen wereldwijd te informeren wat er gaande is in het Nederlandse politieke domein en daarbuiten. De schrijfsels van de laatste dagen hebben als doel mensen de deprogrammeren van hun mind control invoegingen, uitgevoerd door Mark Rutte, zijn technologieën en die van vele andere mind control groepen.

Hiermee wordt het mogelijk dat 90% van de mensen die dit lezen en voor wie dit van toepassing is, zichzelf ontdoet van alle niet-menselijke gedachten en gevoelens die zij gedurende hun carrière hebben opgedaan en toegepast in hun leven.

Hiermee wordt het mogelijk dat 50% van de mensen die dit lezen en betrokken zijn bij satanische rituelen, op welke manier dan ook, zich terug trekken uit dit leven, zich gaan openen en naar buiten gaan treden met hun ervaringen.

Hiermee wordt het mogelijk dat 10% van de lezers zich betrokken gaan voelen bij het leven van Hugo de Jonge EN hem een helpende hand gaan bieden bij zijn persoonlijke en beroepsmatige leven EN zijn familie en vrienden gaan helpen in te zien wat er allemaal met hem is gebeurd.

Deel dit artikel