Wat houdt dit in qua politieke aansturing

Voor de niet welwillende krachten is Nederland derhalve een grote bedreiging voor de status quo en achterliggende agenda’s. Veel van hun groepen hebben Nederland hoog op hun lijstje staan om de mens met het oorspronkelijke bewustzijn in dit land tegen te werken. We denken hierbij aan mind controllers en andere geheime groepen.

Deze niet welwillende groepen zijn actief op zeer geheime wijze. Je zou kunnen zeggen dat ze hun activiteiten ondergronds uitvoeren. Het gaat om activiteiten die het daglicht absoluut niet kunnen verdragen. We spreken hier dan wel over machtsmisbruik op onthutsend grote schaal. Zolang als dit niet wordt gezien, kunnen ze hiermee doorgaan tot de val van bewustzijn compleet is uitgevoerd.

De onzichtbare machtsstructuur is volledig dichtgetimmerd. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Feitelijk is het zo dat er nergens gaten inzitten. Veelvuldig is het zo dat er dubbele lagen in een machtsstructuur aanwezig zijn. Mocht de ene laag om bepaalde redenen uitvallen, is de andere nog steeds actief. Feitelijk is het zo dat de dubbele machtsstructuur continu aan het draaien is in de meeste lagen van de matrix. De dubbele machtsstructuur die ook zo kenmerkend is voor de aansturing van controle op deze aarde. Feitelijk is het zo dat de dubbele machtsstructuur kenmerkend is voor de wijze van aansturen door de niet welwillende krachten.

Ieder mens met een oorspronkelijk bewustzijn is gekoppeld aan een dubbele machtsstructuur. Elke machtsstructuur bevat verschillende disciplines. Je kunt hierbij denken aan: geheime overheden, geheime inlichtingendiensten, geheime genootschappen en mind control groepen. Deze groepen zijn niet aan elkaar gelinkt maar vormen wel hun eigen structuren, die hiërarchisch van aard zijn. Dit wil zeggen: strenge en strikte aansturing in meerdere hiërarchische lagen, en dan in de ene groep meer dan in de andere.